Dance Project & Something Extra: actief op scholen

Dance Project is opgericht in 1995 en doet tientallen dansprojecten door heel Nederland.  Wij doen vele voorstellingen en workshopdagen voor alle leeftijden en voor alle schooltypes.  Wij brengen hele scholen in beweging! Wij leveren maatwerk en met ons team van 20 dansers kunnen we ook dus hele grote projecten doen! We begeleiden talentklassen of maken een programma voor een heel leerjaar tot een cultuurdag voor de hele school.

Something Extra doet Levende Geschiedenisprojecten op basisscholen. Met een prachtige collectie kostuums doen wij ”Stap in een Schilderij’ of ”’Hiep Hiep Holland”

scholen in beweging

Brede ervaring en hoge motivatie

We hebben overal ervaring mee én vanwege onze kwaliteit en positieve energie worden we bijna altijd teruggevraagd.

Bij veel projecten mogen de leerlingen op de dag zelf kiezen welke workshop ze gaan volgen. Hierdoor stijgt de motivatie en doet kunst wat het moet doen: prikkelen en inspireren.

scholen in beweging

Speciale projecten

Heeft u een speciaal thema en wilt u alle groepen bereiken? Wij ontwikkelen vele projecten voor scholen met een specifieke vraag! Wij doen dit met zowel dansdocenten als docenten uit andere disciplines, een verhalenverteller, een theatraal kunstkarakter. Een enthousiaste kunstdocent komt de hele dag op uw school of iemand die zo uit een schilderij uit de Gouden Eeuw is gelopen….

Ons aanbod:

Dansen, dansen, dansen     Street Start     Ballen Boogie     A Choice of Dance     Ruimtelijke Reis van de Kleine Prins     Finale Projecten     Crazy Catwalk    Present Yourself    Klompen Dans    Portret Fabriek    Kunst Knutsel    Fabulous Fashion    Kunst Karakter    Surprise Workshop    Maatwerk    Project en Cultuurdagen    Concept Ontwikkeling