Voor particulieren die iets extra’s willen

Particulieren en something extraWie wil er niet ”Something Extra”? Wij doen leuke projecten voor particulieren, bedrijven en scholen. Kom langs in het atelier aan de Oude Langendijk en waan je in Wonderland! Dwaal rond in de grote collectie kwaliteitskostuums. wordt verliefd op dat ene kostuum. Voor particulieren bieden wij Professional Photoshoots, Fun Photoshoots en Kostuumfeestjes, maar ook verhuur van kostuums en kostuumonderdelen behoren tot de mogelijkheden. Wij kunnen iets redgelen

Fun & Professional Photoshoots voor particulieren

Doe een Fun  of een Professional Photoshoot! Ze zijn er voor iedereen! Jong & oud, petit of van formaat, man of vrouw. We hebben een uitgebreide collectie kostuums, waarmee we iedereen prachtig kunnen aankleden. Kies het kostuum van jouw dromen en wij maken een onvergetelijk plaatje van je! Super leuk om te doen, alleen of met de hele familie! Stap in een schilderij of ga voor een leuke Hiep Hiep Holland foto. De foto’s zijn direct klaar en kunnen gelijk meegenomen worden. Ook de digitale files zijn verkrijgbaar. Deze sturen we naderhand met We Transfer. Je kunt kiezen voor een uitgebreide shoot met allerlei extra’s of voor een budget shoot. Beiden zijn super leuk om te doen!

Kostuumfeestjes

Naast de Fun Photoshoots biedt Something Extra ook kostuumfeestjes. Laat je verrassen en krijg leuke extra’s. Kostuumfeestjes zijn geweldig met de familie. Ze zijn weer onafhankelijk en iedereen kan mee doen! Zowel opa als de kleinkinderen hebben genoeg te zien en te beleven. Een kostuumfeestje als kinderfeestje kan natuurlijk ook! Bijna ieder kind vind het geweldig om zich te verkleden en zich mooi te maken. Ze komen binnen in het atelier vol geweldige kostuums en worden overspoeld door oneindige keuze mogelijkheden. Overal waar ze kijken zien ze weer iets anders moois.

Daarnaast is een kostuumfeestje ook zeker geschikt als vrijgezellen feestje. Stap met de hele groep in een schilderij of zet de vrijgezel in het zonnetje. Combineer jullie dagje Delft met Something Extra en je dag wordt onvergetelijk! Naast de vele groepsmogelijkheden zijn er natuurlijk ook Solo feestjes mogelijk! Boek een feestje voor jezelf of voor iemand anders. Aan het einde van het feestje ga je naar huis met een leuke mooie foto als aandenken.

Verhuur voor particulieren

Alles is te huur, het atelier, de kostuums, de materialen en de mensen! Wij kunnen je van top tot teen stylen! Heb je een bijzondere gelegenheid waarvoor je een speciaal kostuum nodig hebt? Een jubileum feestje, een trouwerij in thema, een bedrijfsuitje, etc. Voor elke gelegenheid hebben we wel een passend kostuum te huur. Kijk snel op onze verhuurpagina voor meer informatie.

Venetiaans Carnaval

Barbara gaat jaarlijks naar het Venitiaanse Carnaval, hier doet ze dan mee aan de wedstrijd op de catwalk op het San Marcoplein. Heb je ook altijd al een keer naar het Venitiaanse Carnaval gewild? Laat je stylen in het atelier en huur een prachtig kostuum om in te stralen. Barbara kan een programma samen stellen voor je om jou tijd in Venetie onvergetelijk te maken.