Over Something Extra

Something Extra 

Something Extra is in handen van Barbara van Gelder.    (vdEnde Fotografie)

Samen met een team meer dan 100 kunstenaars uit heel diverse disciplines doet zij kunst en cultuurprojecten door heel Nederland en zelfs daarbuiten.

 

Dit doet zij met zeer diverse kunstvormen, dans, theater, kostuums, foto’s en verhalen. Rode draad is:  Geschiedenis tot leven brengen! Dit doet zij met workshops, voorstellingen of personages (kunst karakters) op historische, hysterische en hilarische wijze. Voor o.a. musea als Historisch Museum in Amsterdam, Mauritshuis in Den Haag en Boymans van Beuningen in Rotterdam ontwikkelt zij concepten om het publiek letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen.

Something Extra is in te zetten voor alle soorten onderwijs, op feesten, openingen en andere bijeenkomsten als bedrijfsfeesten en familiefeesten.

Of het nu voor een melig momentje is voor 10 euro per persoon, de stap in een schilderij shoot voor 25 per persoon, het something extra arrangement voor 50 euro per persoon het something special arrangement voor 100 euro met een of voor een droomweekend voor 1000 euro per persoon met alles erop en eraan, het wordt voor u  geregeld!  

 

Dance Project (1995)    Voorstelling Dansen Dansen Dansen  Flexibele Workshop met eindpresentatie Street Start 

 

Kunst Karakter (2005)   Eyecatchers voor evenementen     

Levende Etalage (2010)    Evenement voor winkelgebieden     

Groepsfoto van alle modellen van de Levende Etalagedag 2018 in DelftFun Photoshoot  (2015)   Shoots in kostuum in atelier en op locatie    

 Sensational Styling  (2020)  Aankleding van 1001 zaken met een wow factor