Over Something Extra

Something Extra 

Something is Extra komt uit het brein van Barbara van Gelder. Samen met een team meer dan vijftig kunstenaars doet zij projecten om mensen vrolijk te maken en in beweging te brengen.

Dit doet zij met zeer diverse kunstvormen, dans, theater, kostuums, foto’s en verhalen. Rode draad is:  Geschiedenis tot leven brengen! Dit doet zij met workshops, voorstellingen of personages (kunst karakters) op historische, hysterische en hilarische wijze. Voor o.a. musea als Historisch Museum in Amsterdam, Mauritshuis in Den Haag en Boymans van Beuningen in Rotterdam ontwikkelt zij concepten om het publiek letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen.

Something Extra is in te zetten voor alle soorten onderwijs, op feesten, openingen en andere bijeenkomsten als bedrijfsfeesten en familiefeesten. Of het nu voor een geintje is  voor 10 euro per persoon of voor een droomweekend voor 1000 euro per persoon, het wordt voor u  geregeld!  

 

Dance Project 

Voorstelling Dansen Dansen Dansen

Workshop met eindpresentatie Street Start

Kunst Karakter

Eyecatchers voor evenementen

Fun Photoshoot

In het atelier of op locatie

Sensational Styling

Aankleding van 1001 zaken met een wow factor

Sensational Swapping

Kom met je speciale item naar het atelier en ruil het om voor iets uit de Sensational Swap Collectie of ruil het om voor een fun photoshoot!