Over Something Extra

Over Barbara | Contact | Route | Contact gegevens | Openingstijden

Sinds 1995 doet drs. Barbara van Gelder projecten met dans, theater, kostuums, foto’s en verhalen om geschiedenis tot leven brengen. Dit doet zij met workshops, voorstellingen of personages (kunst karakters) op historische en hilarische wijze. Voor o.a. musea als Historisch Museum in Amsterdam, Mauritshuis in Den Haag en Boymans van Beuningen in Rotterdam,  ontwikkelt zij concepten om het publiek letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Something Extra is in te zetten voor alle soorten onderwijs, op feesten, openingen en andere bijeenkomsten als bedrijfsfeesten en familiefeesten. Of het nu voor een geintje is  voor 10 euro per persoon of voor een droomweekend voor 1000 euro per persoon, het wordt voor u  geregeld! Wij kunnen van een    Something Extra naar een Something Experience….

Neem contact op

Contact Something Extra, mail naar info@somethingextra.nl   bel naar 06-22766228 of vul het contacformulier in.

Wil je dat Something Extra een project voor je doet?

Of wil je bijdragen aan de projecten van Something Extra?
 

 

Route en parkeren

Het atelier zit op de Oude Langendijk 36, naast de Nieuwe Kerk in het centrum van Delft. Als je met de auto komt kan je makkelijk parkeren in de Marktgarage. Kom je met het openbaar vervoer dan is het een kleine 10 minuten lopen vanaf Station Delft. Maar je kan natuurlijk ook de bus nemen, bus 66 (Delftgauw) stopt voor de deur. Het atelier is in het autoluwe gebied,  U kunt een gratis dagontheffing vragen bij www.parkerendelft.com (niet mogelijk op zaterdag of vrijdagavond)

Openingstijden

Something Extra is open op goed geluk en op afspraak!  Omdat Google dat niet snapt staat er dat we 24 uur per dag open zijn. We doen op aanvraag projecten van de vroege ochtend tot in de late avond, dus mail je voorkeursdatum en tijd naar info@somethingextra.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Wij nemen graag de tijd voor u, daarom raden wij u aan een afspraak te maken. Wilt u liever op goed geluk langskomen? Er is heel vaak iemand projecten aan het voorbereiden in het atelier,  maar op onderstaande dagen en tijden heeft u een grotere kans op geluk.  Als de ‘bloemetjes’ buiten staan en de deur is dicht, bel dan even, dan ben ik in de buurt!

Contact gegevens

Adres atelier:
Oude Langendijk 36
 

Telefoon Barbara: 06 227 66228
Telefoon Atelier 06 212 46419
Email: info@somethingextra.nl

KVK: 27240601
IBAN: NL61 INGB 0006 8076 43
BTW: 136720.043.B01

Postadres:
Rietveld 50
2611 LM Delft