Delftse Levende Etalage Dag: zaterdag 4 juli 2020

Aanmelden | Plattegrond | Deelnemers | Fotoalbums 

De Delftse Levende Etalage Dag versiert het historische centrum al sinds 2009! De Levende Etalage Dag 2020 zou plaatsvinden op zaterdag 4 april maar staat nu gepland op 4 juli!.  In het prachtige decor van Delft zijn de leukste winkels op deze dag voorzien van Levendige Etalages! Deze zijn tussen 13:00 en 16:30 te bewonderen. Daarnaast tref je ook op diverse plaatsen ‘lopende etalages’ aan! Thema dit jaar: ORANJE BOVEN!

Verhoog de pret, maak een oranje rozet! 

Barbara van Gelder van Something Extra heeft alle oranje stoffen uit haar atelier bij elkaar gesprokkeld en vraagt aan Delftse thuiszittende creatievelingen om daar oranje rozetten van te maken! 

Wat is een rozet?

Een rozet is een decoratie met een bloemvormig motief.  Met de gemaakte rozetten wil ze de komende tijd en natuurlijk helemaal op de Delftse Levende Etalagedag de deelnemers en daarmee Delft versieren. 

Gebruik je eigen materialen, kom in het atelier snuffelen of laat een pakketje met materialen bezorgen:

Bel Barbara op 06 22766228 of mail naar info@somethingextra.nl. Als de tulpen buiten staan kun je aanbellen/binnenkomen. Ik ben bezig met de grote voorjaarsschoonmaak!

Bij inlevering van de kunstzinnige rozet krijg je een portret met je prachtige rozet kado of een Something Extra tegoedbon van 5 euro.

Thema: Oranje Boven

Ieder jaar bedenkt Barbara van Gelder van Something Extra een thema gebaseerd op de Gouden Eeuw. De deelnemers mogen dit thema naar eigen idee en inzicht historisch of hysterisch invullen. Iedereen mag zelf weten hoe hij zichzelf ‘levend etaleert’ om voor een glimlach bij zijn klanten en passerende bezoekers te zorgen. De eerste twintig deelnemers hebben zich al aangemeld, doel is om dit jaar weer tientallen levende etalages in de binnenstad te hebben!  Als je een toegangskaart koopt voor de Nieuwe Kerk tref je zelfs daar een hele Oranje Familie aan en mag je ook de Oude Kerk bezoeken!

 

 

Informatie van vorig jaar:  

Newsletters

Levende Etalage Dag

 

 

Deelnemers van editie 2019  klik hier.

 

 

Fotowedstrijd 

In 2020 zijn er twee fotoprijzen:

Foto’s moeten op de dag zelf gemaakt worden en het thema Oranje Boven goed weergeven.

RABO BANK/Delftse Post Prijs    250 euro contant voor Mooiste ”Oranje Boven” foto. 

Stuur je foto voor maandag 15:00 in en op woensdag staat de winnende foto in de Delftse Post

Something Extra Instagram Prijs 500 euro in waardebon voor Something Spectacular Arrangement met Vrije Keuze, plus XXL fotoshoot plus koetsrit door de stad voor de post met de meeste likes met #delftselevendeetalagedag #oranjeboven #somethingextradelft 

 

 

 

 

 Winnaars van 2019

 

Rob van der Post – Delfts Goud

Anne de Groot – Prachtig Portret

André Scherpenberg – Verrassende Vrolijkheid 

Fred Leeflang – Weergaloze Weerspiegeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mee doen met Levende Etalage

Bent u ondernemer en doet u mee ? Voor 50 euro exclusief btw doe je mee en kom je op de website en op de plattegrond in de krant. U bent van harte welkom in het atelier voor tips voor levende etalages of voor een match met een vrijwillige, semi-professionele of professionele etalage artiest
Ook is het weer mogelijk om artiesten en/of kostuums te huren voor in uw Levende Etalage.

Bent je een artiest en zou je graag in een etalage willen staan op Levende Etalage Dag? Je kunt je introduceren op de Facebook pagina of kom langs in het atelier op goed geluk of op afspraak. Wil je apart vermeld worden op de website? Dat komt dan op 25 euro exclusief btw.

Door heel Nederland

Wilt u ook zo’n leuk evenement in uw winkelgebied? Neem contact op met Barbara 06 227 66228!

Voor de thema’s en foto’s van voorgaande Levende Etalage Dagen zie de fotoalbums.