Levende Etalage Dag: zaterdag 6 april 2019

Aanmelden | Plattegrond | Deelnemers | Fotoalbums 

De Delftse Levende Etalage Dag versiert het historische centrum al sinds 2009! De Levende Etalage Dag 2019 vindt plaats op zaterdag 6 april.  In het prachtige decor van Delft zijn de leukste winkels op deze dag voorzien van Delftsgouden Levendige Etalages! Deze zijn tussen 13:00 en 16:30 in de etalages te bewonderen. Daarnaast tref je ook op diverse plaatsen ‘lopende etalages’ aan!

Thema Delfts Goud

Ieder jaar bedenkt Barbara van Gelder van Something Extra een thema gebaseerd op de Gouden Eeuw. De deelnemers mogen dit thema naar eigen idee en inzicht historisch of hysterisch invullen. Iedereen mag zelf weten hoe hij zichzelf ‘levend etaleert’ om voor een glimlach bij zijn klanten en passerende bezoekers te zorgen. De eerste twintig deelnemers hebben zich al aangemeld, doel is om dit jaar weer zo’n 100 vrolijke etalages in de binnenstad te hebben!

 

Levende Etalage Dag

 

 

Deelnemers van editie 2019  klik hier.

 

 

Fotowedstrijd

 Winnaars 

 

Rob van der Post – Delfts Goud

Anne de Groot – Prachtig Portret

André Scherpenberg – Verrassende Vrolijkheid 

Fred Leeflang – Weergaloze Weerspiegeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mee doen met Levende Etalage

Bent u ondernemer en doet u mee ? Voor 50 euro doe je mee en kom je op de website en op de plattegrond in de krant. U bent van harte welkom in het atelier voor tips voor levende etalages of voor een match met een vrijwillige, semi-professionele of professionale etalage artiest
Ook is het weer mogelijk om artiesten en kostuums te huren voor in uw Levende Etalage.

Bent je een artiest en zou je graag in een etalage willen staan op Levende Etalage Dag? Je kunt je introduceren op de Facebook pagina of kom langs in het atelier op goed geluk of op afspraak. Wilt u apart vermeld worden op de website? Dat komt dan op 25 euro exclusief btw.

Door heel Nederland

Wilt u ook zo’n leuk evemenent in uw winkelgebied? Neem contact op met Barbara 06 227 66228!

Voor de thema’s en foto’s van voorgaande Levende Etalage Dagen zie de fotoalbums.