Levende Etalage Dag: zaterdag 6 april 2019

De Delftse Levende Etalage Dag versiert het historische centrum al sinds 2009! De Levende Etalage Dag 2019 vindt plaats op zaterdag 6 april.  In het prachtige decor van Delft zijn de leukste winkels op deze dag voorzien van Delftsblauwe Levendige Etalages! Deze zijn tussen 13:00 en 16:30 in de etalages te bewonderen.

Levende Etalage Dag

Thema Delfts BLAUW

Ieder jaar bedenkt Barbara van Gelder van Something Extra een thema gebaseerd op de Gouden Eeuw. De deelnemers mogen dit thema naar eigen idee en inzicht historisch of hysterisch invullen. Iedereen mag zelf weten hoe hij zichzelf ‘levend etaleert’ om voor een glimlach bij zijn klanten en passerende bezoekers te zorgen. Het thema van dit jaar is DelftsBLAUW!

 Levende Etalage Dag 2018

Deelnemers van editie 2018  klik hier.

Mee doen met Levende Etalage

Bent u ondernemer en doet u mee? Klik hier! Ook is het weer mogelijk om artiesten en kostuums te huren voor in uw Levende Etalage.

Bent je een artiest en zou je graag in een etalage willen staan op Levende Etalage Dag? Je kunt je introduceren op de Facebook pagina of kom langs in het atelier op goed geluk of op afspraak. Wilt u apart vermeld worden op de website? Dat komt dan op 25 euro exclusief btw.

Door heel Nederland

Wilt u ook zo’n leuk evemenent in uw winkelgebied? Neem contact op met Barbara 06 227 66228!

Voor de thema’s en foto’s van voorgaande Levende Etalage Dagen zie de fotoalbums.