Something Extra Experience, een kostuumfeestje van formaat

Something Extra doet de leukste kostuumfeestjes voor iedereen! Voor grote mensen en kleine mensen, mannen of vrouwen, grote groepen of kleine groepjes. Laat je verrassen door de enorme collectie historische en hysterische kostuums. Stap in de Gouden Eeuw, Delfts Blauw, Diva’s & Dandies, Venetiaanse Kostuums of fantasiekostuums. De collectie is onuitputtelijk. Na de Sensational Styling sessie volgt een Fun Photoshoot.  Deze kostuumfeestje zijn al te boeken vanaf 25 euro tot 250 euro per persoon. De prijs is afhankelijk van de keus van de kostuums, de uitgebreidheid van de shoot, het wel of niet inzetten van een professionele fotograaf of visagiste  en het aantal en de maat van de prints. De shoot kunnen we ook doen op een bijzondere locatie, als bijvoorbeeld de Nieuwe Kerk en het wel of niet ontvangen van de digitale files.

Something Extra heeft al jarenlang ervaring in het transformeren en in beweging brengen van allerlei soorten groepen. We doen dit regelmatig voor het Mauritshuis en voor diverse bedrijfsevenementen. Daarnaast doen we vele projecten in het onderwijs.  

Kostuumfeestje ‘Meesterwerk aan de Muur’

Meesterwerk aan de Muur:  Bedrijfsuitje met Something Extra. We maken een uitstapje naar de Gouden Eeuw en iedereen wordt meegenomen in de Stap in een Schilderij Show, waarbij we van Nachtwacht tot Vermeers Meesterwerken, we ontmoeten geleerden en ondeugende dames, zeehelden en piraten, het wordt een hilarisch evenement

  

KostuumfeestjeKostuumfeestje ‘Stap in de Gouden Eeuw’ voor de hele familie

Stap in het Huishouden van Jan Steen!  Wij zorgen ervoor dat iedereen in een meesterwerk stapt. Kostuumfeestjes zijn geweldig met een  familie. Ze zijn niet afhankelijk van het weer en iedereen kan mee doen! Zowel opa en oma als de kleinkinderen hebben genoeg te zien en te beleven. En natuurlijk wordt het feestje afgesloten met een mooie herinnering in de vorm van een geweldige groepsfoto.  Uit te breiden met een theetafel of lunchbuffet, een ritje met de paardenkoets of een bijzondere stadswandeling. Vanaf 25  euro voor een groepsfoto per familie en een solofoto per persoon tot 50 euro per persoon met alle toeters en bellen!

Vrienden/Vriendinnen/Vrijgezellenfeestje

Een kostuumfeestje is ook zeker geschikt als vrijgezellenfeestje. Stap met de hele groep in een schilderij of zet de vrijgezel in het zonnetje. Combineer jullie dagje Delft met Something Extra en je dag wordt onvergetelijk!  vanaf 25 tot 250 euro per persoon  

Kinderfeestje

Een kinderfeestjes zijn er ook in alle soorten en maten, stoer of  historisch, romantisch of  kleurrijk. Of  kies je je eigen ourfit uit de hele collectie? Welk kind droomt daar nou niet van? Overal waar ze kijken zien ze weer iets anders moois. Natuurlijk begeleiden we ze, zodat ze niet verdwalen in al deze pracht en praal. Wil je een uitgebreid kinderfeestje met vrije keuze? Of wil je het feestje meer een thema geven en op elkaar afstemmen? Heb je een kleiner budget beschikbaar? Neem contact op, er zijn mogelijkheden voor ieder budget. Van een Michael Jackson partijtje of een Hiep Hiep Holland feestjes vanaf 25 tot 50 euro per persoon

Kostuumfeestje Something Extra?Kostuumfeestje

Kostuumfeestjes met iets extra?! Wat dacht u van een ritje met een luxe paardenkoets of paardentram? Een leuke verrassingswandeling door Delft? Foto’s op speciale historische locaties in Delft? Je kunt het zo gek niet bedenken het of wij maken het tot een waar feest. Wij kunnen zelfs een heel droomweekend samenstellen inclusief slaapplaats en diner!

Something Surprising

 U kunt ook het Something Surprising Arrangement doen. U doet dan een intake gesprek en geeft ons uw budget. Wij verrassen u met een fantastisch feestje met een meerwaarde van minstens 10 euro per persoon.