Energie aan evenementen

Something Extra geeft energie aan evenementen. Wij komen in actie op congressen en symposia, fleuren winkelcentra  op of doen we prachtige projecten in musea. Vullen etalages met fantastische eye-catchers. Lees snel verder om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Kunst Karakters

Wilt u dat uw bezoeker met een glimlach rondlopen, verrast worden, denk dan eens aan Kunst Karakters. Ze komen in alle soorten en maten en hoogten.  Van gastvrouw/gastheer en historische figuren tot hysterische figuren. Van top acts tot subtiele sfeermakers.

ondernemers Roze feestje

Fun Photobooth

Wij komen met een mooie achtergrond en een prachtige collectie kostuums.  Bezoekers kunnen zelf de foto maken met hun eigen camera, maar ook wij kunnen een fotograaf verzorgen die de foto’s of achteraf geeft, maar we kunnen ook toveren en de bezoeker direct een foto (eventueel zelfs in een lijstje!) meegeven. Van eenvoudig tot superdeluxe… wij regelen het!

 

In 2018 kwamen in actie voor het Mauritshuis, voor het Ginfever festival in Schiedam, voor het Diner en Blanc, voor Delft Serveert van de Burgemeesters, Perspektief Dinnershows, Uit Eten met Ina in Arsenaal Delft

 

Something Extra doet ook regelmatig opdrachten voor diverse musea in Nederland.