Neem contact op met Something Extra

Contact Something ExtraWil je dat Something Extra een project voor je doet? Of wil je bijdragen aan de projecten van Something Extra?
Neem dan contact met ons op! Dit kan je doen via onderstaand formulier, email of bel met Barbara op 06 227 66228.

Openingstijden

Contact dance projectSomething Extra is open op goed geluk en op afspraak! We doen projecten van de vroege ochtend tot in de late avond, dus mail je voorkeursdatum en tijd naar info@somethingextra.nl of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Route en parkeren

Contact kunst karakterHet atelier zit op de Oude Langendijk 36, naast de Nieuwe Kerk in het centrum van Delft. Als je met de auto komt kan je makkelijk parkeren in de Marktgarage. Kom je met het openbaar vervoer dan is het een kleine 10 minuten lopen vanaf Station Delft. Maar je kan natuurlijk ook de bus nemen, bus 61 stopt voor de deur.

Something Extra

Sinds 2000 ontwikkelt drs. Barbara van Gelder concepten om geschiedenis tot leven brengen. Dit doet zij met projecten op historische en hysterische wijze. Voor het Historisch Museum in Amsterdam ontwikkelde zij ”Dansen Dansen Dansen”, over dansrages vanaf 1900 tot nu. Deze voorstelling speelt tot op heden op basis- en middelbare scholen, op symposia en festivals.  Vanaf 2008 bouwt zij aan een historische collectie kostuums die op velerlei wijze kunnen worden ingezet: bijvoorbeeld de ‘’Stap in een Schilderij Show’’. Dit is een lezing demonstratie over schilders, schilderijen en de personages die er op afgebeeld zijn. Deze interactieve voorstelling is geschikt voor elk soort publiek en is flexibel inzetbaar.