Team Building/ Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje regenten portretKom met uw team naar Something Extra of laat het creatieve team naar u toekomen! Wij kunnen een verrassend kwartiertje tot een onvergetelijk dagprogramma aanbieden!

Origineel, afwisselend, er is voor iedereen wat te doen en/of te zien.

Mogelijke onderdelen:

Fun Photoshoot vanaf een melig kwartiertje Hiep Hiep Holland in combinatie met een Delftsblauw Theetafel, of wat dacht u van een Alice in Wonderland feestje met hysterische kostuums.

Het kan ook historisch: Wij maken een meesterwerk van uw team,  met prachtige kostuums, van rijke regenten tot schilderijen van Johannes Vermeer, Jan Steen of Rembrandt!

Onze Dance Project Crew  brengt uw team in beweging met onze voorstelling ”Dansen Dansen Dansen” met workshops in alle mogelijke dansstijlen.

Dagje Delft

Wij kunnen ook een heel ”Dagje Delft” aanbieden. We hebben hiervoor diverse mogelijkheden. Wat dacht u van een heerlijke Delfsblauwe theetafel met heerlijke lekkernijen? Of wilt u misschien een rondleiding door Johannes Vermeer zelf? Een ritje met de paardentram door hartje Delft behoort ook tot de mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld uw team met de paardentram ophalen van de kiss & ride naast de Ikea. Kom naar het mooie Delft voor uw bedrijfsuitje of huur ons in op locatie om uw geplande bedrijfsuitje nog leuker te maken. Wat dacht u van een leuk Kunst Karakter om uw teamleden hartelijk welkom te heten? Neem snel contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!