Arrangementen

 

De prijs is afhankelijk van:

  • de keus van de styling
  • de uitgebreidheid van de fun photoshoot 
  • het wel of niet inzetten van een professionele fotograaf of visagiste
  • De locatie van de shoot  (buiten, rondje rond de kerk, museum, de Nieuwe Kerk
  • het aantal en de maat van de prints (2,50 maat 10/15   5,00 13 bij 18    10,00 A4   20,00 canvasprint 30 bij 40 ongeveer A 3)
  • aanschaf van eventuele lijsten (2,50 of 5,00 10 bij 15   7,50 lijstje 13 bij 18   10,00 lijst A4    20,00 lijst A4
  • het aanschaffen van de digitale files. (20 euro per file, 100 euro voor alle files; jpg and raw files)

 

 

 

Stap in Schilderij Show

We maken een uitstapje naar de Gouden Eeuw en iedereen wordt meegenomen in de Stap in een Schilderij Show, waarbij we meesterwerken van Vermeer tot Rembrandt van Rubens tot Pieter de Hooch tot leven brengen. We ontmoeten geleerden en rijke regentessen, zeehelden en piraten, en natuurlijk ook het meisje met de parel en het melkmeisje.  Dit is een historische en hysterische feestje 

 

   

Stap in Schilderij Show   25 euro per persoon    Show met portret styling en nog één extra shoot (van iedereen solo of per familie of extra groeps buitenfoto) Iedereen.  

upgrades vanaf 10,00 per persoon voor extra shoot of Delftsblauwe koffie & thee tafel

Stap in Schilderij Show Speciaal   50 euro per persoon    Show met top tot teen styling met uitgebreide binnen en buitenshoot en Delfts blauwe thee & koffietafel.  Iedereen krijgt een portretfoto in een prachtig lijstje en een groepsfoto mee!

Stap in Schilderij Show Spectaculair   Show met totale styling met binnen en buiten shoot met extra shoot in de Nieuwe Kerk (niet op zondag) of in Huis de Witte Roos

Stap in Schilderij Show Sensationeel     Dagprogramma op maat met bijvoorbeeld ook een professionele shoot in de NieuweKerk, een rit in de paardenkoets en een luxe lunch op een bijzondere historische locatie. 

  

 

Let op: Digitale files zijn niet inbegrepen; 1 file is 20 euro en alle files komen op 100 euro.

KostuumfeestjeKostuumfeestje ‘Stap in de Gouden Eeuw’ voor de hele familie

Stap in het Huishouden van Jan Steen! Kostuumfeestjes zijn geweldig met een  familie. Ze zijn niet afhankelijk van het weer en iedereen kan mee doen! Zowel opa en oma als de kleinkinderen hebben genoeg te zien en te beleven. En natuurlijk wordt het feestje afgesloten met een mooie herinnering in de vorm van een geweldige groepsfoto.  Uit te breiden met een theetafel of lunchbuffet, een ritje met de paardenkoets of een bijzondere stadswandeling.     

 

Kostuumfeestje  

 fotoshoot op historische locatie als  Huis Oud Holland (Lambert van Meerten)  of Huis de Witte Roos

 

 

 

 

 

 

Styling Keuzes

Rood Wit en Blauw

Regenten

Stap in een Schilderij 

Vrije Keuze uit de gehele Something Extra Collectie