home

reacties

this store is epic!
Promotie voor freebee Maps op de Haagse Markt:
Wat ik leuk vind van jullie is dat jullie bij iedereen een lach op het gezicht toveren!

fotoshoots

De Chinese dames hebben het echt fantastisch gevonden.
Ze vonden het, het leukste wat ze gedaan hadden.(dus nog leuker dan winkelen en steppen! )
Het is ook een leuke foto geworden (als herinnering aan NL).
Dank je wel, jullie deden het ook heel leuk. (CBS met Chinese gasten)

Wij hebben allemaal erg genoten van de workshop. Ik was eerst een beetje bang dat mijn zoon het niet zo leuk zou vinden, maar zelfs die gaat het liefst nog een keer volgens mij. Iedereen is erg enthousiast over de foto's. (Marian met kinderen en kleinkinderen)

Wij hebben genoten van de foto sessie afgelopen zondag. Er zijn ook mooie en leuke foto's uitgekomen. (Seada twee families: 8 personen)

Nogmaals dank, het was leuk en leerzaam voor de leerlingen. Volgend jaar weer! (theaterworkshop in atelier voor Grotius College)

events

We waren van begin tot einde met schoonheid omringd! (nieuwjaarsreceptie in Laurenskerk)

schoolprojecten

Het was weer een goede dag! Het is iedere keer weer opvallend dat dit zo goed aanslaat bij onze mavoleerlingen. Een heel goed concept. (VLC Veenendaal)

Ik was net bij de afsluiting. Het was een enorm succes. Ook van mijn collega’s niets dan lof. De ouders zijn helemaal gelukkig. Bedankt voor je bemiddeling. (Nicolaas Beetsschool Rijswijk)

ECHT WAANZINNIG! Wat een dansleraren hebben jullie zeg. De kinderen vonden het fantastisch, de ouders en de leerkrachten hebben genoten. Ellemieke en Jerry zijn fantastisch!!! (Imeldaschool Rotterdam)

We hebben gisteren erg genoten van de workshop. Alle leerlingen deden mee, ook die niets met dans hebben. Een compliment voor jullie. (Reactie: 't Hooghe Landt College, Amersfoort)

Ik wilde hierbij ook bedanken voor de enthousiaste inzet van Randy, de leerlingen vonden hem fantastisch!! (Poeziedag op Oosterlicht College)

Het was afgelopen woensdag weer geweldig! Iedereen zowel collega’s als leerlingen hebben genoten en ik heb veel positieve reacties terug gehoord!Complimenten voor je fantastisch team!! Altijd beleefd, enthousiast, alert en bieden kwaliteit met hun optreden! (De Breul Zeist)

Het was een super leuke dag! De voorstelling had echt een meerwaarde, de leerlingen vonden het leuk en deden goed mee! We vonden de dansdag weer fantastisch! Volgend jaar weer! (Rembrandt College Veenendaal)

“Super tof, we kregen les van Giorgio van ‘So you think you can dance’, hij was echt heel goed.” “Het was onwijs leuk dat we ook naar de andere groepen konden kijken, de dansen waren gaaf, zeker de groep van de Breakdance was goed.”
“Toen wij de breakdance voorstelling hadden gegeven, kwamen onze dansleraren en die deden vette tricks.” “Ik vond de dansers echt cool.”
“De voorstelling was leuk, ze deden allemaal verschillende dansen en we mochten ook mee doen.” “De dansers lieten ons verschillende danssoorten zien en dansten op verschillende muziek, dat was echt heel knap.” “We hebben vandaag zelf een dans geleerd en weten nu welke danssoorten er vroeger allemaal waren.”

Er kan teruggekeken worden op een zeer geslaagde dag met heel veel muziek, dans en plezier. (reacties leerlingen en docent Maasland College)

Wat hebben wij vorige week woensdag een fantastische dag gehad! Onze bruggers en hun mentoren hebben genoten en het eindresultaat was grandioos! Hoe kan dit ook anders met zulke enthousiaste dansers?!
Dit is alweer het zoveelste jaar op rij dat we met jullie samenwerken en de dag was wederom een groot succes. Heel erg bedankt en tot volgend jaar! (Revius Lyceum Doorn)

Even nog een mail om te zeggen dat dansproject Dance Mix prima is verlopen en enthousiast werd ontvangen. Dank daarvoor en hopelijk volgend jaar weer zo'n dag; als het aan ons ligt zeker wel! (Cals College)

hallo mevrouw, afgelopen donderdag had ik kunst kick, het was super geweldig. Maar ik had een vraag over het onderdeel 'hiphop', we hadden een geweldige leraar, maar ik wilde graag er achter komen wat de naam van die meneer was. Als u mij kunt zeggen wat de naam is, kan ik verder kijken hoe en wat ik wil met hiphop. (leerling van het vechtdal college hardenberg)

levende etalage

Ik heb genoten gister, het winkelend publiek zeker weten ook!

Blogs

I had this colleague a few years ago and if I worked with her, I got the feeling of 1+1=3. Do you know that expression? You use it in Dutch to say that you can work alone of course, but sometimes if you work together the outcome is higher than you would individually achieve. That’s synergy!
When I met Barbara de Gelder from Something Extra in Delft I got the same feeling as I felt with my colleague from years ago. (Blog from Exploring Delft)

Wilt u ook Something Extra? info@somethingextra.nl 06 227 66228!