home

Barbara van Gelder

Cultureel ondernemer drs Barbara van Gelder zorgt met haar projecten voor beweging!
Of de projecten nu voor een school, een stadscentrum, een woonwijk of een museum zijn.
Zij brengt letterlijk en figuurlijk mensen in beweging. Als performer, conceptontwikkelaar of als eye catcher of sfeermaker. Zij geeft geur kleur en smaakstoffen aan uw evenement!

Na haar studie Geschiedenis heeft zij drie jaar in Boston, de Verenigde Staten gewerkt voor verschillende culturele organisaties als Dance Umbrella & The Dance Complex. Bij terugkeer in 1995 richtte zij 'Dance Project' op. Hiermee doet ze voornamelijk dansprojecten in het onderwijs door het hele land. Workshopdagen en voorstellingen met een ijzersterk concept. In 2005 startte zij met theatrale styling onder de naam 'Kunst Karakter'. Met deze theatrale personages beweegt zij tussen gastvrijheid, educatie en entertainment. Van museum tot miljonair fair, van kindercentrum tot privé feestjes. Kunst Karakters zijn eyecatchers en ijsbrekers van topkwaliteit. In 2010 combineerde zij al haar activiteiten onder de toepasselijke naam 'Something Extra'.

Barbara van Gelder heeft een groot netwerk met gespecialiseerde en energieke freelance kunstenaars om elk mogelijk project letterlijk en figuurlijk Something Extra te geven!

Haar creatieve concepten zijn altijd interactief en van een hoge visuele kwaliteit.
Vrije keuze voor de deelnemer staat voorop. Dit geeft een hoge motivatie.

Barbara van Gelder verschijnt als Kunst Karakter op 1000 en 1 manieren en is alleen of met haar topteam dus een sfeermaker op uw evenement!